Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyd!

1. januar 2021 ble Ariel Foto og Foto Norden slått sammen til Norsk Skolefoto AS.

Noen husker kanskje Norsk Skolefoto fra tidligere, det store skolefotofirmaet med lang tradisjon og historie helt tilbake til 1966.

Vårt mål med sammenslåingen, er å ta med det beste fra begge selskapene og skape en trygg og solid aktør i det norske skolefotomarkedet.

Vi har lokale selgere og fotografer over hele landet som stadig jobber for å ta vare på de viktige øyeblikkene.

Norsk Skolefoto ønsker å være en god samarbeidspartner for skoler, barnehager og foresatte.

Åpningstider kundeservice:

Telefontid kundeservice: 

Mandag – Fredag:
10.00 – 14.00

Bemanning epost: 

Mandag – Fredag:
08.00 – 16.00

Lørdag, Søndag og røde helligdager: 

Stengt

BESTILL FOTOGRAFERING

Skole

Barnehage

Skole

Barnehage

Miljøarbeid hos Norsk Skolefoto

Norsk Skolefoto har hatt en miljøgjennomgang av produksjonen vår. Vi benytter miljøvennlig digital fototeknikk og hele bildeproduksjonen ble svanemerket i 2009. 

IntertekS ISO-sertifisering

Norsk Skolefoto har et ledelsessystem som oppfyller internasjonal standard. Sertifiseringen betyr at vi har en systematisk metode for å utvikle våre prosesser og arbeidsmetoder for kontinuerlig forbedring. Vårt firma har et konstant krav til oss selv om å forbedre prosesser og arbeidsmetoder for å opprettholde sertifiseringen. Vi kan kontinuerlig kommunisere områdene vi har forbedret, takket være sertifiseringen. Vår sertifisering er et frivillig og aktivt valg, som vi har tatt for å gjøre forbedringer for våre kunder.  

Hvordan blir et selskap sertifisert? 
Interteks revisor utfører en full revisjon, dvs. revisjon av styringssystemet. Målet med tilsynet er å få bekreftet at styringssystemet (dvs. ulike prosesser og arbeidsmetoder) oppfyller alle kravene i standarden og at bedriften i praksis benytter et styringssystem for å nå selskapets mål. Mangler som er avdekket i styringssystemet utbedres innen en viss tid. 
Et sertifikat er gyldig i tre år, forutsatt at en årlig oppfølgingsrevisjon med akseptable resultater utføres av Intertek. Hvert tredje år før sertifikatet utløper, gjennomføres en såkalt resertifisering, som er en mer omfattende revisjon enn den årlige. 
Denne treårige syklusen med revisjoner gjentas så lenge organisasjonen opprettholder sertifiseringen. En stor fordel med en sertifisering, er at du kontinuerlig har eksterne eksperter som vurderer virksomheten din, noe som bidrar til kontinuerlig forbedring.  

Om Intertek 
Intertek er en ledende global leverandør av komplette kvalitetssikringsløsninger. Med et nettverk av mer enn 1000 laboratorier og kontorer og over 40 000 ansatte i mer enn 100 land, leverer Intertek innovative løsninger for kvalitetssikring, testing, inspeksjon og sertifisering, skreddersydd for organisasjoners virksomhet og forsyningskjeder. Les mer på https://www.intertek.no